Over

Hoi en welkom op CHAPTER2.NL! Wat leuk dat je een kijkje neemt. Wij zijn Anna & Paula, twee studenten journalistiek die schrijven over alles wat met lifestyle te maken heeft. Van leuke eettentjes die de moeite waard zijn tot tips voor een prachtig diner. CHAPTER2 heeft het allemaal.

annavollenhove
Paula (links) en Anna (rechts)

CHAPTER2 trekt maandelijks zo’n 2000 bezoekers en werkt samen met verschillende bloggers die wekelijks columns en/of artikelen aanleveren. Niet alleen delen wij artikelen die het leven net een beetje leuker maken, ook geven wij regelmatig een kijkje in ons eigen leven. Zo schrijven we elkaar wekelijks een digitale brief en lees je elke week een dagboek van één van ons.

Wat je kunt verwachten?
Wij doen ons best om twee artikelen per dag te publiceren. Deze verschillen van langere achtergrondverhalen tot aan korte fotoseries. Ons doel is om onze lezers blij te maken en tegelijkertijd onze eigen hersenspinsels zo mooi mogelijk op papier te zetten.

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar chapter2nl@gmail.com
Gastblogger worden? Stuur ons een mail o.v.v. ‘gastblog’.

 

Advertenties

12 thoughts on “Over

  1. Klinkt erg leuk hoe jullie je carrière voor ogen hebben! Jammer dat er niet een meer specifieke studie is die je opleidt tot modejournalist of redacteur, leek mij ook erg tof. Al is dat voor mij erg moeilijk te bereiken met dyslectie… Waar studeren jullie?

  2. Pingback: Gastblogger bij Chapter2 - Con l'amore

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s