Waarom we even minder gaan bloggen

We bloggen met veel plezier op Chapter2, maar de komende maanden nemen we even een break. Hier lees je precies waarom we dat doen.

Een break nemen van het bloggen? Eigenlijk willen we dat natuurlijk helemaal niet. We vinden het fantastisch om te bloggen op Chapter2 en de leukste hotspots, boeken en andere dingen met jullie te delen.

Toch gaan we het echt doen: Anna en ik nemen een ‘blogbreak’ in april en mei. Dat doen we omdat we heel druk bezig zijn met afstuderen. En dat is geen scriptie zoals het bij velen is, maar een afstudeeronderzoek en een afstudeerproductie. Dat kost heel veel tijd. De afgelopen weken hebben we al gemerkt dat onze to-do lijstjes overlopen van de taken. Zo heb ik het druk met beide afstudeerdingen, blogde ik ook nog voor Chapter2 en schrijf ik voor een nieuw platform over boeken, films en series: CinemaChick.nl. Allemaal leuk, maar heel veel. Anna is naast afstuderen ook nog met een groot project bezig, namelijk De Noord Design Award. Dat kost ook enorm veel tijd.

Je snapt het: reden genoeg voor een blogbreak. Daarom doen we het in april en mei even rustig aan. We bloggen nog wel, maar minder dan normaal. Dit is ons nieuwe schema:

MAANDAG – Maandaginspiratie 07:00
DINSDAG – DIY van Gina OF Recept van Anna (wisselt elke week) 07:00
WOENSDAG – Lifestyle Blogpost 07:00
VRIJDAG – Kunst & Cultuur 07:00
ZONDAG – Hotspot 07:00

Een stuk minder blogs dus, maar niet getreurd: als we al onze afstudeerdingen hebben ingeleverd komen we weer helemaal terug! Zet begin juni dus maar vast in je agenda dat je Chapter2.nl weer moet checken. 馃槈

Hopelijk begrijpen jullie onze blogbreak zo een beetje. Tot snel.

ANNA & PAULA

Advertenties

2 thoughts on “Waarom we even minder gaan bloggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s