Hotspot: Antraciet Leiden

Wekelijks zetten wij een hotspot in het zonnetje. Deze week is het de beurt aan deze leuke winkel in het historische centrum van Leiden. Antraciet is een conceptstore met verschillende producten, denk aan: kleding, verzorgingsproducten, sieraden en (woon)accessoires.

In een historisch pand in het midden van het prachtige historische centrum van Leiden vind je alles waar je altijd al naar op zoek was: van dat ene kledingstuk tot een uniek sieraad en dat leuke cadeau voor je moeder.

De passie voor mode, eerlijke producten en interieur komen gelijk naar voren wanneer je Antraciet binnen stapt. Bovendien wordt je altijd goed geholpen en zijn de werknemers ontzettend gezellig en aardig. Bij Antraciet verkopen ze alleen eerlijke mode & accessoires. Ze houden dan ook goed bij waar alle producten vandaan komen.

Ben jij op zoek naar unieke kleding, tassen, schoenen, sjaals, sieraden of woonaccessoires? Dan ben je bij Antraciet aan het juiste adres. We beloven dat je deze winkel altijd met een goed gevoel (en een tas vol leuke spullen) verlaat.

Waar?
Nieuwe Rijn 29
Leiden
antraciet.info

Advertenties

One thought on “Hotspot: Antraciet Leiden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s