Hotspot: Keck & Lisa

Zo’n winkel waarin je letterlijk alles wilt kopen, dat is Keck&Lisa in Utrecht. Vol kaarten, hebbedingetjes voor in huis en de leukste (notitie)boekjes.

Toen ik binnen stapte bij Keck&Lisa wist ik het al meteen: deze winkel kan ik serieus helemaal leegkopen. Overal waar je kijkt zie je de tofste gadgets, bijvoorbeeld voor in de keuken. Een onderzeeboot waar je losse thee in kunt doen of een kussen in de vorm van een cactus? In deze winkel hebben ze echt alles.

Bron: ikbenirisniet.nl

Keck en Lisa vind ik zelf vooral een leuke winkel als je een cadeau voor iemand zoekt. Ik kocht er bijvoorbeeld hele mooie kaarten (waaronder een voor Anna’s verjaardag binnenkort!). Maar je kunt ook een mooi notitieboekje cadeau doen, iets handigs voor in huis of een grappig hebbedingetje. Verder hebben ze ook nog super toffe dingen voor kinderen. Eh ja, eigenlijk hebben ze alles. šŸ˜‰

En, extra handig: ze hebben ook een webshop voor als je niet in de buurt woont van Utrecht. Kijk maar eens opĀ www.keckenlisa.nl!

Waar zit deze hotspot precies?
Zadelstraat 38, Utrecht.

Tip: Ben je een dagje in Utrecht? Ga dan ook even langs STAN&COĀ of ’t Gras van de Buren voor een kopje koffie of een lunch en dineer bij vegan restaurantĀ GYS.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s