Hotspot: STAN&CO in Utrecht

Een interieur waar je foto’s van blijft maken omdat je alles regelrecht op Instagram kunt gooien, lekkere latte’s en een hele chille sfeer – STAN&CO is een hele toffe hotspot in hartje Utrecht.

Bron: watzijzegt.com

Kijk alleen al dit interieur. Alleen daarom wil je er al eten toch? Ik vind vooral de gezellige ronde bankjes leuk die je hierboven links op de foto ziet. Zo heb je een soort eigen hoekje waar je met je vrienden of familie lekker wat kunt eten of drinken. Heel erg tof. Het lijkt een beetje Amerikaans vind ik, met al die leuke hoekjes naast elkaar.

Bron: travellab.nl

Een lekkere chai latte, latte macchiato of een flat white? Bij STAN&CO kun je prima een kopje koffie drinken. Dat deed ik namelijk ook. Als je er wilt lunchen staat er ook genoeg op de kaart, denk aan broodje geitenkaas of een huisgemaakte omelet. Niet te veel poespas qua dingen op de kaart maar gewoon hartstikke lekker.

Verder kan je er prima vertoeven op terras in de zomer. En wat helemaal chill is voor alle studenten die er komen: je kunt van de snacks ook kleinere porties bestellen. Kies jij bijvoorbeeld springrolls en een vriendin van je voor nacho’s? Dan kun je allebei een kleine portie nemen waardoor je minder geld kwijt bent en ook nog eens van elkaars snacks kunt proeven. Super handig!

 

Waar zit STAN&CO precies?

Ganzenmarkt 16A in Utrecht. Dat is echt hartje centrum en vlakbij de Oudegracht. Als tussenstop als je aan het shoppen bent is STAN&CO dus ideaal.

Advertenties

3 thoughts on “Hotspot: STAN&CO in Utrecht

  1. Pingback: Hotspot: Keck & Lisa – CHAPTER 2

  2. Pingback: Paula’s Diary #21 | Vrolijk pasen! – CHAPTER 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s