Recept: regenboogsalade met zoete aardappelpatat

Onder het mom van #fitgirls, #happyandhealthy en #bewustbezigzijn delen wij vandaag twee recepten in één. Beide geïnspireerd op recepten uit het boek van Rens Kroes. Benieuwd? Lees snel mee.

img_7299

Zoals te lezen in Paula’s Diary #19 aten we afgelopen week extreem gezond. We maakten de regenboogsalade van Rens Kroes en bakten heerlijke zoete aardappelpatat.

Regenboogsalade

Rens maakt de salade vaak als lunch of als gehele maaltijd, maar wij hadden niet alle ingrediënten in huis en daarom improviseerden we. Met als een gevolg een heerlijke, ontzettend simpele en enorm voedzame maaltijd. Je hebt alleen maar tomaatjes, wortel, courgette en avocado nodig. Snijd de tomaatjes, rasp de wortel, doe iets leuks met de courgette en snijd de avocado in schijfjes. Leg alles op regenboogvolgorde, maak er eventueel een lekkere dressing bij en klaar ben je!

Zoete aardappelpatat

Was de zoete aardappel en snijd ze in reepjes. Doe dit voorzichtig én gebruik geen bot mes, want dan maak je het jezelf erg lastig. Bak de aardappel ongeveer in 10 minuutjes in wat olie en maak ze af met zout, peper en/of paprikapoeder. Enjoy!

Benieuwd naar nog meer healthy, clean of vegan maaltijden? Neem dan eens een kijkje op renskroes.nl.

 

Advertenties

One thought on “Recept: regenboogsalade met zoete aardappelpatat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s