Agenda februari 2016

Net als het begin van iedere andere maand, trappen we vandaag af met de cultuuragenda. Benieuwd naar de leukste uitjes voor februari 2016? Lees dan snel verder.

Film: The Choice

Ben jij fan van films als The Notebook, Dear John en Safe Haven? Dan staat The Choice vast ook op jouw ‘to-watch-list’. Deze film gaat over Travis, wiens leven totaal verandert wanneer hij zijn nieuwe buurvrouw Gabby ontmoet. De twee krijgen een geheime relatie en wanneer de twee steeds hechter worden, komt Gabby voor een dilemma te staan: kiest ze voor Ryan (haar huidige vriend) of voor Travis?

43008839_75021_Still_6_s-high

Release: 4 februari 2016

Trailer bekijken

Evenement: IJ-Hallen

Het eerste weekend van februari staat net als altijd in het teken van de populairste vlooienmarkt van Amsterdam: de IJ-Hallen. Je kunt hier zelf een kraam huren en je oude kleren verkopen, maar je kunt natuurlijk ook lekker heen gaan om wat nieuwe items te shoppen.

Wanneer: 6 & 7 februari 2016, IJ-Hallen, Amsterdam

Kunst: Art Rotterdam

Tussen de elfde en de veertiende van aankomende maand staan in Rotterdam in het teken van kunst. Het is dan namelijk Art Week Rotterdam. Dit houdt in dat er allerlei leuke expo’s, lezingen, workshops etc. plaats vinden. Bekijk snel het programma om te kijken of er ook wat leuks voor jou tussen zit!

main section _8_

Beeld: Ula Mirowska

Wanneer: 11 tot en met 14 februari 2016, Rotterdam
Kosten: 4€

Food: Klein Berlijn X De Culinaire Verleiding

We sluiten de maand af met een heerlijk foodfestival in Groningen, in combinatie met een flinke dosis vintage mode. In het laatste weekend van februari organiseert kledingzaak Stardust namelijk Klein Berlijn X De Culinaire Verleiding in de MartiniPlaza. Hier kun je onder het genot van een hapje en een drankje heel veel vintage shoppen.

Wanneer: 27 & 28 februari 2016, MartiniPlaza, Groningen

Advertenties

One thought on “Agenda februari 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s