5x modemissers voorkomen

Een modefout is zo gemaakt. We maken allemaal stijlfases door in ons leven waar we liever niet aan terug denken. Toch blijft het ontzettend leuk om met kleding te experimenteren. Hoe vind je anders jouw ultieme eigen stijl? Sommige fouten kunnen we gewoon beter niet nog eens maken.

lievepaula6.3

1. Te dunne hakken combineren met een te korte rok
Hoe te voorkomen? Het zit ‘m niet in het ontbloten van je lichaam, maar het draait om verhoudingen. Kies één van de twee. Combineer je stiletto’s met een high-waisted, halflange rok of broek. Draag de korte rok met sneakers of brede hakken.

2. Van top tot teen in één kledingmerk
Hoe dit te voorkomen? Dit punt is vreselijk herkenbaar. Mijn halve kledingkast bestaat uit H&M. Toch is het beter om verschillende merken te combineren. Op die manier ontwikkel je een eigen look die je minder snel op straat zult tegenkomen.

3. Het dragen van kleding die bijna past – maar overduidelijk toch net niet
De bedoeling van oversized kleding is dat het oversized is. Maar wanneer je jeans een lengtemaat teveel is, je blazer trekt of je hakken toch net te klein zijn, kan je je al snel ongemakkelijk voelen – en dat staat nooit goed. 

4. Het dragen van kleren en schoenen die je hinderen
Sluit aan bij punt 3: te strakke jurken waar je niet in kunt bewegen, scherpe enkelbandjes die in je voeten snijden, simpelweg te hoge hakken en ga zo maar door. Deze kledingstukken mogen geen toegang hebben tot je garderobe, want ze zijn je niet waard. Kies voor mooi én comfortabel – zo voel je je stukken zelfverzekerder.

5. Last but not least: doen alsof je iemand bent die je niet bent
Experimenteren met kleding is een proces waarin je grenzen moet opzoeken. Belangrijk is dat kleding je naar een hoger niveau tilt, in plaats van een level wat je niet bent. Laat je niet beïnvloeden door wat andere mensen zullen denken en probeer niet aan een (onbekend) beeld te voldoen.

Advertenties

5 thoughts on “5x modemissers voorkomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s