Het CHAPTER2-Jaaroverzicht: best gelezen blogposts & meer!

Wauw, wat een jaar. Het klinkt heel cliche, maar ik denk dat ik voor ons allebei kan spreken als ik zeg dat we zo’n 2015 voor Chapter 2 nooit hadden verwacht. Onze bezoekersaantallen stegen namelijk enorm, we schreven meer blogposts dan ooit tevoren en onze goede vriendin Esther begon fantastische columns te schrijven voor onze blog. En niet te vergeten: we kochten na heel veel gedoe eindelijk ons eigen domein, zodat onze nieuwe naam Chapter 2 echt een feit werd. Dit was ons 2015 in cijfers!

Bezoekers

Hadden we in 2014 in totaal 6665 bezoekers, steeg het in 2015 naar maar liefst 16.893 bezoekers op het moment dat ik dit schrijf. Bi-zar, dat is namelijk 10.000 meer. Ongelofelijk. Voor iedereen die regelmatig onze blog bezoekt: bedankt dat je dat doet, we waarderen het enorm! ❤

12314119_652088268267382_1190128249574011380_n

Best bekeken blogposts

Wonderbaarlijk genoeg werd in 2015 een blogposts uit 2014 het best bekeken. Ja, echt waar. Deze blogposts van Anna over je haar preppen is namelijk 739 keer bekeken. Op een tweede plek staat wel een 2015-blogpost, namelijk deze over hoe je citroentaart maakt, daarna volgt een blogposts vol zomerse achtergronden voor je telefoon.

Citroentaart (6)

Ook werd deze Groningse hotspot erg gewaardeerd door jullie.

Instagram

En dit zijn onze meest gelikete Instagramfoto’s op ons Instagramaccount. Je kunt ons volgen via @chapter2.nl!

Zoektermen

De zoektermen waar het meeste op werd gezocht dit jaar? Dat zijn ‘haar preppen’, ‘lange bob’, ‘sneeuwwitje’ (niet omdat we over sprookjes schrijven, maar vanwege dit artikel met beautytips voor sneeuwwitjes uit 2014) en ‘lob kapsel’.

2016

We kijken terug op een fantastisch jaar. Maar stiekem zijn we al weer aan het brainstormen over 2016. Er komt een heleboel leuks aan kunnen we jullie alvast vertellen. Nieuwe rubrieken, maar ook het Chapter2 zoals vanouds: met de digitale brief op vrijdag, columns van ons en van Esther en een diary op zondag. Wat er allemaal precies gaat komen horen jullie nog. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

… en… mocht je in 2016 ook bij ons fantastische team willen horen, je kunt je nog steeds opgeven om gastblogger te worden. 

Een gelukkig nieuwjaar en tot in 2016 op Chapter2.nl! 🙂
– Anna en Paula

Advertenties

2 thoughts on “Het CHAPTER2-Jaaroverzicht: best gelezen blogposts & meer!

  1. Die groei is superleuk om te zien. Dan weet je nog meer waar je het ook voor doet, behalve dat het ook voor jezelf een uitlaatklep is! Mooi om op terug te kijken! Alvast een hele fijne jaarwisseling! Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s