3x boeken om je goede voornemens in vast te leggen

Heb jij al goede voornemens voor het volgende jaar? Dan moet je ze natuurlijk wel vast kunnen leggen. Daarom delen we vandaag 3 handige boeken die er voor gemaakt zijn om al je wensen en dromen voor 2016 in vast te leggen.

goedevoornemens

1. Het Bucketlist Boek
Dit boek staat vol met 500 dingen die je gedaan móet hebben. Ideaal dus om het nieuwe jaar mee in te gaan. Wil jij graag een bucketlist maken, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dit boek staat vol ideeën die haalbaar zijn voor iedereen. Of je nu 16 of 54 bent. De ene opdracht is uitdagender dan de ander, maar je moet ergens beginnen toch?

Het Bucketlist Boek kost €14,99 en bestel je hier.

2. My Future Listography
Dit lijstjesboek is speciaal gemaakt voor mensen die lijstjes willen maken voor in de toekomst. Perfect voor als je goede voornemens of dromen wilt vastleggen. Dit boek moedigt je aan doelen voor de toekomst te stellen. Durf te dromen, is simpelweg het motto van dit boek. Zijn er nog plekken die je wilt bezoeken, gewoonten die je wil doorbreken of doelen die je wil bereiken? Leg het vast in dit prachtige boek.

My Future Listography
kost €12,49 en is hier te bestellen.

3. 642 Things to write about

Wil jij in 2016 meer schrijven of je creativiteit een boost geven? Dan is dit boek echt iets voor jou. Dit boek motiveert om bijvoorbeeld een nieuw einde te schrijven bij die slechte film die je laatst zag. Ook krijg je opdracht om een liefdesbrief aan je aartsrivaal te schrijven. Niet alleen leuk voor als je van schrijven houdt, maar ook goed om eens stil te staan bij de dingen die je doet en denkt.

642 Things to write about kost €12,99 en is hier te bestellen.

Advertenties

3 thoughts on “3x boeken om je goede voornemens in vast te leggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s