De 5 leukste Instagram-accounts voor #foodspiration

Geen food, geen inspiration, maar foodspiration. Deze term staat voor alles wat met eten te maken heeft. Ben jij op zoek naar wat extra inspiratie voor in de keuken? Dan hebben we goed nieuws: dit zijn de 5 leukste Nederlandse foodies op Instagram.

1. Monique van Loon

Cheesecake, maar dan anders. Yum!

A post shared by Monique van Loon 🥐 (@moniquevanloon) on

Monique is mede-oprichter en hoofdredacteur van Culy.nl. Ook op haar persoonlijke account vind je gelukkig genoeg eten. Home-made, restaurants, selfies met eten, hotspots… Monique has got it all.

2. Justine Biesot

Op haar persoonlijke blog deelt Justine dagelijks alles rondom eten en reizen. Afgelopen maand lanceerde Justine haar nieuwe blog: Eat Sleep Dress. Dit blog gaat over eten, mensen en stijl. Zeker het kijken waard.

3. Rens Kroes

Rens is allang niet meer het ‘zusje van’. Met twee bestseller-kookboeken en een enorme fanbase is Rens een echte invloed voor iedereen die een gezonder leven wil leiden. Bovendien geeft Rens veel goede adviezen en is ze ook in te huren als personal health coach!

4. Marlieke Koks

Marieke is eigenaar en oprichter van cotton & cream, een blog over kleding en eten. Naast hele fijne outfits deelt zij ook heel veel lekkere recepten en is ze geweldig voor wat extra foodspiration.

5. Lies Smits

Lepeltje Liefde komt net als de meeste foodblogs voort uit een grote liefde voor eten. Verder wil Lepeltje Liefde vooral laten zien hoe lekker en leuk groente kan zijn. Daarom worden er vooral gezonde, maar wel hele lekkere gerechten gedeeld!

Wie is jouw favoriete foodie?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s