Hier drink jij deze herfst de beste koffie

Koffie kun je bijna overal wel krijgen. Vandaag delen we de vijf van de leukste plekjes van Nederland om eens lekker koffie (of thee) te gaan drinken!

koffie

1. Coffeelovers – Eindhoven

Coffeelovers zit gevestigd in het midden van het centrum van Eindhoven. Middenin een prachtige boekenwinkel hebben ze wat mij betreft een toplocatie gekozen. Daarnaast serveren ze simpelweg goddelijke koffie.

2. WAAG – Leiden

In het centrum van mijn nieuwe plaats is afgelopen zomer het leuke café WAAG geopend. Naast de beste koffie en thee kun je hier ook heerlijk lunchen, borrelen en zelfs dineren. Kom eens langs en waag een drankje.

3. Marks & Spencer – Den Haag

Wat veel mensen niet weten is dat je in Den Haag perfect kunt lunchen bij Marks & Spencer. Helemaal bovenin vind je namelijk hun prachtige café. Perfect voor een vlugge espresso wanneer je het shoppen even zat bent. Kun je daarna weer een paar uurtjes geld uitgeven.

4. Coffee & Tasty – Assen

Deze koffiezaak moet zich wat mij betreft door heel Nederland gaan verspreiden. Coffee & Tasty is misschien wel de beste koffiebar van heel Noord-Nederland. Alles wat ze hier serveren, kun je ook mee naar huis nemen. In huis gezellige winkeltje verkopen ze namelijk allerlei huisgemaakte bonbons, koffie, thee, likeuren en cakes. Wij zijn fan!

5. Kootuur – Zwolle

Kootuur is een mix tussen een kledingzaak, een kapperszaak en een koffiezaak. Drie in één, een topconcept vinden wij. Koffie is hier heerlijk, maar ook voor je kleding of kappersbeurt moet je hier echt eens langs gaan!

Meer hotspots? Klik hier!

Advertenties

8 thoughts on “Hier drink jij deze herfst de beste koffie

  1. Pingback: 50 dingen die je kunt doen in de herfst | Chapter 2

  2. Pingback: 3x warme chocolademelk drinken | Chapter 2

  3. Pingback: ‘Mijn bureau laat alles zien waar ik van houd’ | Me & My Desk #3 | Chapter 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s