IMG_0073

Recept | Gevulde puntpaprika’s

Weet jij al wat je gaat eten vanavond? Dit recept is zeker de moeite waard. Vandaag kook ik met puntpaprika’s. Deze uit het Westland bevatten meer vitamine C dan een hele sinaasappel. Prima groente dus, die puntpaprika.

Wat heb je nodig (2 personen)?
2 puntpaprika’s
1 bol mozzarella
1 bakje tonijn
2 lepeltjes groene pesto
snufje zout & peper

IMG_0073

Snijd de paprika’s open en haal de zaadlijsten er uit. Smeer vervolgens in elke paprika een laagje pesto. Verdeel hierna de tonijn en vul de paprika’s er mee. Snijd de mozzarella in kleine plakjes en verdeel dit over het tonijnpestomengsel. Maak af met wat zout en peper en kruiden naar eigen smaak.

Leg de gevulde paprika’s in een ovenschaal en zet ze voor 15 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden). En dan? Genieten! Dit is zo heerlijk en gelukkig ook hartstikke makkelijk en snel klaar. Wat vinden jullie? Gaan jullie dit heerlijke recept uitproberen?

Meer?
Recept | Deze lunchsalade is ge-wel-dig
Recept | Carpaccio van komkommer
Recept | Zoete aardappelsalade

3 thoughts on “Recept | Gevulde puntpaprika’s

  1. Pingback: 50 dingen die je kunt doen in de herfst | Chapter 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s