4x boeken van powervrouwen | Chapter2.nl

‘Create a vision that makes you wanna jump out of bed in the morning’. Een quote van Annic van Wonderen, één van de vrouwen die mij hebben geïnspireerd met hun boek. Benieuwd naar de andere powervrouwen? Lees dan snel verder & kom er achter welke boeken mij nog meer inspireerden!

11991006_757791304329811_1159827325_o

1. Geluk is een jurk – Cécile Narinx

Na tien jaar hoofdredactrice te zijn geweest voor Elle, kom je genoeg te weten over de modewereld. Cécile Narinx, momenteel hoofdredactrice van Harper’s Bazaar, geeft in haar boek Geluk is een jurk een kijkje achter de schermen van de internationale modewereld. Zo vertelt ze over het ontwerpproces van Jan Taminiau, beschrijft ze schoenen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden en geeft ze een inspirerende omschrijvingen van onder andere Carine Roitfeld (de hoofdredactrice van Vogue Paris), Valentino, Yves Saint Laurent en Christian Louboutin. Een mustread voor elke modeliefhebber!

2. Beauty – Cynthia Schultz

Waarschijnlijk ken je haar als MissLipgloss, de blogster uit Zwolle die gek is op alles wat met beauty te maken heeft. Ben je gek op haar blog en houd je van beauty? Dan is haar eerste boek ‘Beauty’ echt wat voor jou? In dit boek geeft ze allemaal tips op het gebied van beauty, maar ze vertelt ook over haar leven en groei als blogger. Het leest lekker weg en is ook nog eens handig en informatief.

12018656_757791267663148_923193616_o

3. On Top – Anna Nooshin

On Top is het boek van Anna Nooshin en wordt ook wel omschreven als ‘jouw handboek
voor online succes’. In dit boek vertelt Anna over haar leven en haar quarterlifecrisis. Haar eigen levenservaringen komen aan bod én ze geeft tips over hoe jij het beste uit jezelf kan halen.

4. Masterclass Ondernemen – Annic van Wonderen

Annic van Wonderen is de oprichtster van Ilovefashionnews.com. Deze site is ze gestart zonder startkapitaal, maar ze heeft het weten uit te bouwen tot één van de grootste modesites van Nederland. In haar boek ‘Masterclass Ondernemen’ deelt ze haar ervaringen en kennis met jou en geeft ze tips en adviezen om je doelen te bereiken. Er komen vele onderwerpen aan bod, zoals social media, netwerken en valkuilen. De inspirerende quotes in het boek geven je een boost om keihard te gaan werken en je doelen te bereiken. Zoals Annic zelf zegt: ‘You think big, you get big!’.

Wie of wat is jouw grootste inspiratiebron?

Advertenties

4 thoughts on “4x boeken van powervrouwen | Chapter2.nl

  1. Pingback: 50 dingen die je kunt doen in de herfst | Chapter 2

  2. Pingback: Paula Leest: Fangirl van Rainbow Rowell | Chapter 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s