Films #5 | The Proposal & The Age Of Adaline

Een good old romantische komedie en een hele mooie dramafilm. Ik heb het over de films die ik de afgelopen weken heb gekeken, namelijk The Proposal en The Age Of  Adaline. Tijd voor een review!

The Proposal

Margaret heeft een hoge functie bij een uitgeverij en alles gaat prima, totdat ze hoort dat ze misschien geen werkvergunning meer krijgt. Haar baan staat plotseling op het spel. Als haar assistent Andrew tijdens een gesprek over haar werkvergunning binnenloopt krijgt ze een geniaal idee: net doen alsof ze een relatie heeft met hem. Wie weet mag ze dan wel blijven. Blijft het bij een nep relatie of wordt het echt wat? Daar gaat The Proposal over.

Ik vond deze film niet zo geweldig. Prima om even te kijken als je geen zin hebt in een nadenk-film, maar anders kun je deze film prima overslaan. Al is de film best wel leuk hoor, en grappig met momenten, het is geen film die blijft hangen. Het einde is ook zo voorspelbaar (goh, ze worden echt verliefd, NOU DAT HAD IK ECHT NIET GEDACHT HOOR! *sarcasm*) 😉

The Age Of Adaline

The Age Of Adaline gaat, zoals de naam al zegt, over Adaline. Adaline, die gespeeld wordt door Blake Lively (Serena van Gossip Girl – love!), kan op een wonderbaarlijke manier niet meer ouder worden. Klinkt leuk als je het leest, nooit meer ouder worden, maar Adaline vindt dat helemaal niet fijn. Ze wil juist ouder kunnen worden zodat ze niet steeds moet verhuizen en een andere identiteit moet aannemen. In de film zie je hoe het met Adaline gaat en steeds meer problemen heeft met haar leeftijdsprobleem. Ook ontmoet ze Ellis (Michiel  Huisman – wederom liefde!).

Echt wauw. Dit is zo’n mooie film. Een van de mooiste films die ik in tijden heb gezien. Niet alleen omdat de hoofdrolspelers fantastisch kunnen acteren, ook omdat het verhaal ijzersterk is. Alles zit goed in elkaar en de film is geen moment saai. Mega aanrader, ook als je niet zo van de dramafilms bent. In deze film zit veel meer dan alleen een liefdesverhaal.

Bronnen afbeeldingen: apunkachoice.comtimetowaste.netbrugmedia.nl en nypost.com 

Advertenties

2 thoughts on “Films #5 | The Proposal & The Age Of Adaline

  1. Pingback: Recensie ‘The Age of Adaline’ – De wereld van Anna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s