Agenda juni 2015

Juni staat bekend als de maand van de festivals. Maar ook als je geen festivalganger bent, is er deze maand genoeg te doen. Wat dacht je van een mode-expositie of een voorstelling van het Scapino Ballet?

FILM: The Age of Adaline
The Age of Adaline doet denken aan The Curious Case of Benjamin Button en vertelt het meeslepende verhaal van een vrouw die na een mysterieus auto-ongeluk voor altijd jong zal blijven. Met Michiel Huisman (ik ben fan!) en Blake Lively in de hoofdrol.


Vanaf 18 juni in de bioscoop

EXPO: Alles behalve kleren
Als je net als ik gek bent op mode, moet je in juni echt even een bezoek brengen aan Museum Arnhem. Deze maand opent er namelijk een expositie die ingaat op de geschiedenis van modefotografie in Nederland. Ook komen er verschillende modebladen van Nederlandse bodem aan bod. Denk aan AvenueBLVD. en meer!

Te zien van 13 juni tot 13 september 2015 in Museum Arnhem.

DANS: TWOOLS 17
Het Scapino Ballet sluit het seizoen af met een verzameling dansen: TWOOLS 17. Deze voorstelling heeft geen vast thema of verhaal, maar wordt ook wel een choreografische achtbaan genoemd. Zeker een aanrader als je van dans houdt. Met choreografieën van o.a. Ed Wubbe en Laurent Flament.

Te zien op 3, 4, 5 en 6 juni in de Rotterdamse Schouwburg.

MUZIEK: Florence and The Machine
Vier jaar hebben we op het derde album van Florence Welch en haar band moeten wachten. In juni komt ‘ie dan eindelijk uit. Het album gaat How Big, How Blue, How Beautiful heten en komt 2 juni (vandaag!) uit.

DESIGN: Design Derby
In deze tentoonstelling toont het Boijmans van Beuningen museum de geschiedenis van 200 jaar vormgeving in Nederland en België. De twee buurlanden gaan de strijd aan en worden rechtstreeks tegenover elkaar geplaatst.

Te zien van 20 juni tot 13 september 2015 in het Boijmans van Beuningen Rotterdam.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s