What’s new? | Chapter2.nl

Een paar dagen geleden was het dan eindelijk zo ver. CHAPTER2 ging live. In dit artikel beschreef Paula onder andere hoe we tot deze naam gekomen zijn. Ook vertelde ze op hilarische wijze hoe we dagen lang werden tegengewerkt door PayPal. Inmiddels zijn we gesetteld (en wij hopen jullie ook) en is het tijd voor iets nieuws. Vandaag neem ik jullie mee in onze nieuwe planning en vertel ik precies wat jullie allemaal kunnen verwachten vanaf nu. 

Door Anna

Tot nu toe zijn jullie van ons gewend dat er elke maandag, woensdag en vrijdag een ‘normaal’ artikel online verschijnt. In het weekend komt er ook altijd een artikel online, de laatste tijd was dit steeds vaker een column. En als je daar fan van was, dan komt dat goed uit, want vanaf nu verschijnt er elke week minstens één column.

Ook als je graag recepten leest, hebben we goed nieuws. Maandag wordt receptendag en vanaf staat er elke week een recept online. Verder hebben we iets nieuws voor jullie. We gaan namelijk brieven naar elkaar schrijven. Natuurlijk kon je zo nu en dan al een dagboekpost van ons lezen, maar vanaf volgende week gaan we dit net even anders doen. Paula en ik gaan om en om een brief schrijven. In elke brief zal een gebeurtenis uit een van onze weken centraal staan. Zo geven we jullie een kijkje in ons leven en houden we elkaar ook nog up to date. Paula en ik zitten namelijk nog maar zo’n drie weken bij elkaar in de klas. Hoog tijd dus voor wat digitale brieven.

Vanaf volgende week beginnen we met ons nieuwe schema, jullie kunnen nog op dezelfde dagen artikelen verwachten, met hier en daar een kleine aanpassing. Onderaan het schema zal ik het gehele schema even met jullie delen. Wat voor ons de grootste verandering is, is dat we ons vanaf nu meer willen focussen op het delen van verhalen (in de vorm van een column of een brief) en minder op bijvoorbeeld korte, oppervlakkige reviews. We hopen hiermee onze artikelen tot een hoger niveau te kunnen tillen.

SCHEMA VANAF MEI 2015
Maandag: 07.00 receptartikel online (Anna)
Dinsdag: extra artikel*
Woensdag: 07.00  willekeurig artikel online (Paula)
Donderdag: extra artikel*
Vrijdag: 07.00 brief of column, dit varieert per week (Anna)
Zaterdag: 07.00 brief of column, hier geldt natuurlijk dat er een brief online komt als er die vrijdag een column online is verschenen en andersom (Paula)

* = extra artikel
Voor de extra artikelen willen we ook naar jullie input vragen. Heb jij een geweldig idee voor een leuk artikel o.i.d. laat het ons dan weten. Alles kan, alles mag. Je kunt een reactie achterlaten op de site, maar ook op Instagram, Facebook of Twitter. Ook willen we op deze dagen de ruimte geven aan gastbloggers. Hier kunnen ook jullie voor in aanmerking komen. Vind je het leuk om te schrijven en wil je graag op Chapter2 verschijnen, laat het ons dan weten (je kunt ook een mailtje sturen naar chapter2nl@gmail.com) en wie weet verschijnt jouw artikel binnenkort online.

Advertenties

One thought on “What’s new? | Chapter2.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s