Food in the Fall #3

Vandaag een heerlijke hartige taart, ontzettend makkelijk en relatief snel (als je de baktijd niet meerekent). Ik heb er van genoten!

Door Anna

DSC_0148

 

Wat heb je nodig (2 personen):
– 2 paprika’s (kleur naar keuze, ik gebruikte rood en geel);
– een pakje gerookte kipfiletplakjes;
– 2-3 eieren
– feta
– peper en zout
– bladerdeeg
(extra: een bakje cherrytomaatjes)
– een springvorm

Laat ongeveer acht plakjes bladerdeeg ontdooien. Snijd ondertussen de kip, de paprika’s, de feta en eventueel de tomaatjes in stukken. Wanneer hetĀ bladerdeeg is ontdooit, verdeel deze dan over een springvorm en prik met een vorm wat gaatjes in de bodem.
Verdeel de paprika, tomaat en kip over de bodem. Klop de eieren los in een schaal en voeg de feta toe. Voeg ook peper en zout toe. Verdeel het ei-kaasmengsel over de taart et voila! Nu hoeft ‘ie alleen de over nog in, hoe simpel is dat. Bak de taart op 220 graden ongeveer 30 minuten en kijk ondertussen een stuk van je favoriete serie. Dan is de tijd zo om, hoor! En dan, lekker smullen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s