DINNER TIME: paprikarisotto met witvis

Heb jij nog geen idee wat je vanavond moet gaan eten? Ik heb een heerlijk receptje voor je klaar staan. Lees snel verder als jij ook een risotto of visliefhebber bent.

Wat hebben we nodig?
2 personen

1. 175 gram risotto
2. 0,5 liter groentebouillon
3. Een rode en een gele paprika
4. Witvis (ik gebruikte de AH BASIC Alaska Pollick): 1 filet p.p.
5. Kruiden naar keuze
6. Olie om in te bakken

Begin met het maken van een bouillon en snij ondertussen de paprika in stukjes. Laat olie heet worden in een wokpan en bak de paprika kort. Voeg vervolgens de risotto toe en roer om. Voeg vervolgens wat bouillon toe en wacht tot de risotto al de bouillon heeft opgenomen. Roer regelmatig om. Blijf beetje bij beetje bouillon toevoegen en voeg bijvoorbeeld wat peper en zout toe tussendoor. Bak ondertussen in een andere pan de vis.

Als de bouillon op is, is de risotto waarschijnlijk gaar en kun je ‘m opscheppen. Verdeel de vis in stukjes over de risotto heen et voila! Enjoy!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s