Tips tegen een droge huid #2

Heb jij ook alles al geprobeerd om je huid zacht te krijgen? Werkt geen enkele scrub of crème naar jouw behoren? Probeer die zachte huid dan eens te bereiken via voeding. De volgende voedingsmiddelen helpen jou tegen een droge huid! (kan het beter?)

1. SPINAZIE
Deze groene bladeren bevatten veel luteïne. Deze stof helpt je huid te beschermen tegen de zon. Al lig je niet 24/7 in de zon, toch is het belangrijk om je te beschermen. Er zit niet voor niets in bijna elke dagcrème wat SPF.

2. ZALM
Zalm is een vette vis en deze zit dus vol gezonde omega-3 vetten. Dit is niet alleen voor je gezondheid goed, de vetten zorgen er ook voor dat je huidcellen er op hun mooist uitzien. Zalm helpt vooral goed tegen rode plekjes en puistjes.

3. EIEREN
Wanneer je je huid wilt beschermen is vitamine E een absolute must. Helaas zit deze vitamine vooral in caloriebommen. Om er voor te zorgen dat je alleen vitamine E binnenkrijgt en geen extra calorieën, kun je het beste elke dag een eitje of een handje amandelen nuttigen.

4. BESSEN
Bessen verbeteren het vochtgehalte van je huid. Dit zorgt voor een gezonde uitstraling. Verse bessen zijn goed, maar ook fruit uit het vriesvak is oké.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s