Beautytips voor sneeuwwitjes

Het maakt niet uit of het zomer is of winter, mijn huid is eigenlijk altijd heel wit. Niet altijd leuk, vooral omdat je snel een blunder begaat als je de verkeerde make-up gebruikt. Denk aan te donkere foundation die al snel oranje lijkt op je gezicht (guilty!) of veel te dikke mascara op je wimpers. In deze blogpost geef ik je, als sneeuwwitje, tips waar je op moet letten als je een lichte huidskleur hebt.


1 – Foundation
Het is belangrijk om een goede foundation te kiezen die bij je huidskleur past. Bij een lichte huidskleur is dat vaak lastig omdat de lichtste kleur soms nog te donker is. Ook kan een foundation snel oranje of te donker lijken op je gezicht. Kies dus een lichte foundation. Ik gebruik zelf de Gosh X-Ceptional Wear Foundation, nummer 11 porcelain. Via veracamilla.nl kwam ik in aanraking met deze foundation. Het is een hele lichte kleur, perfect voor sneeuwwitjes dus! 🙂

2 – Blush en bronzer
Blush is je beste vriend als je een lichte huid hebt, maar pas er ook mee op. Een beetje kleur aan je gezicht geven is natuurlijk altijd goed, doe het alleen niet te veel. Geen veeg roze blush op je wangen zodat je het duidelijk ziet zitten, hou het subtiel. Je kan ook shapen met bronzer om je gezicht slanker te laten lijken, kies dan wel een licht bruine kleur zodat je niet enorm veel bruine of oranje vegen op je jukbeenderen ziet.


Bron

3 – Highlighter
Let op met highlighter, dat je gebruikt om je gezicht iets op te lichten. Een beetje kan, maar als je overal highlighter gebruikt lijk je nog witter in je gezicht.

4 – Lipstick
Een mooie felle kleur kan prima op je lippen. Oranje, roze, rood, het kan allemaal. Zo heb je meer kleur in je gezicht. Ga voor een felle kleur, maar kies geen nudelipstick. Een lichte kleur op je lippen zorgt er voor dat je totaal geen kleur meer in je gezicht hebt en je er bijna ‘ziek’ uit kunt zien. Een mooie kleur lipstick dus, een gezond kleurtje op je wangen en je lijkt al een stuk gezonder in plaats van lijkbleek.


Bron

5 – Huidverzorging
Een lichte huid is vaak dun en gevoelig. Ik heb daar zelf ook last van. Gebruik dus goede producten die bij jou huid passen. Laat je desnoods adviseren in de Douglas of een andere winkel. Mijn tips zijn: gebruik niet een te agressieve scrub of tonic, en let in de zomer op dat je een goede zonnebrand of  BB-cream met SPF gebruikt om niet te verbranden.

Dat waren mijn tips!
Until next time, Paula

Advertenties

2 thoughts on “Beautytips voor sneeuwwitjes

  1. Pingback: Het CHAPTER2-Jaaroverzicht: best gelezen blogposts & meer! | Chapter 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s