Today’s look: valentine’s day!

Komende vrijdag is het weer zo ver: Valentijnsdag! De dag van de liefde. Of je nu een vriend hebt of niet, bij deze dag hoort een mooie look. Uiteraard met veel rood en veel roze. Daarom in dit artikel wat make-up tips voor Valentijnsdag.

Uiteraard beginnen we bij de lippen. Deze mogen mooi vol en glanzend zijn. Ga voor een warme, rode kleur of voor schattig roze en leg het accent op het Cupido-boogje.

Als je zelf niet zulke volle lippen hebt, kun je ze bijtekenen met een lippotlood en ze daarna invullen met een mooie lipstick.

Naast de lippen zijn de ogen ook belangrijk. Je wilt natuurlijk zorgen voor een verliefde oogopslag. Toch zou ik niet helemaal losgaan met allerlei kleuren oogschaduw. Zeker niet wanneer je ook al de nadruk hebt gelegd op je lippen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de ogen wat heftiger op te maken en de lippen simpel te houden. Ik draai het liever om, maar dat is een kwestie van smaak. Ik zou voor een lichte kleur oogschaduw of gloss gaan die je ogen ‘wakker’ maakt, maar die niet opvalt. Afmaken met mascara (en eventueel wat eyeliner of oogpotlood). Nog een extra tip: werk met glitters of licht glanzende kleuren in je binnenste ooghoek. Dit zorgt voor een open blik.

Happy Valentine’s Day! XO

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s