Golden Globes: de mooiste make-uplooks!

De Golden Globes zijn weer uitgereikt. De bekende film- en televisieprijzen in Amerika waar menig beroemde filmster op de rode loper is te vinden. Ik bekeek de make-uplooks van de sterren. Dit zijn mijn favorieten.
(Foto’s: http://www.vogue.co.uk)

EMMAWATSON

Emma Watson viel me meteen op met haar natural look. Heel basic, maar toch net een beetje extra met haar rode matte lippen. Beetje mascara en eyeliner: zo simpel is het!

kerrywashington
Kerry Washington gaat ook niet voor een overdosis make-up op haar gezicht. Zwarte smokeyeyes met oneindig lange wimpers. Haar ogen vallen al erg op, dus op haar lippen heeft ze alleen een nude lipgloss. Pretty!

JESSICASHASTAIN

En het houdt maar niet op met de prachtige, subtiele looks op de rode loper. Ook Jessica Chastain, actrice uit de film  The Help, doet mee aan de trend. Zachte kleuren op haar ogen en een oudroze kleur op haar lippen. Oh ja, vergeet de wimpers niet.

MARGOTROBBIE
Margot Robbie straalt op de rode loper. Een beetje blush op haar wangen doet al veel goeds voor haar lichte huid. Mascara op haar wimpers, en de look is al bijna zo goed als af. De zoveelste natural beauty op de rode loper dus!

taylorswift
Maar Taylor Swift pakt toch iets meer uit op de Golden Globes. Rode lippen, een hele zachtroze blush en de perfecte zwarte eyeliner. Zo kun je prima een awardshow bijwonen.

ZOESALDANA
Zoe Saldana, actrice uit onder andere Avatar, doet het ook goed voor de camera. Mooi opgestoken haar, de perfecte wenkbrauwen. Eigenlijk hoeft er niet veel meer aan gedaan te worden. Toch kiest ze voor lange zwarte wimpers en een matte rode lipkleur op haar lippen. Perfect!

Wat zijn jouw favorieten?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s